30 Aralık 2008 Salı

yupppiiiii 2008 bitti!!!


bu seneye umutla bakıyoruz.
sağlıkla,mutlulukla hep beraber geçireceğiz inşallah önümüzdeki 365 günü
günlerimiz güzel geçsin diye bir hafta önceden başladık kutlamalara.
ağaçlar süsledik,partilere gittik parti yaptık.
kostümler giydik,yüz boyası yaptık.
bol bol güldük bol bol eğlendik
en büyük hediyelerimizi,tontinolarımızı aldık zaten..
umutla bakıyoruz bu yüzden
Posted by Picasa

20 Aralık 2008 Cumartesi

kerem abiii

benim oğlum biranda büyüyüverdi.yattık kalktık büyüdü gibi geliyor.
herşeyi konuşarak anlatıyor artık bana..hatta gün içinde telefonla bile konuşuyoruz.
biraz artiz ama,artık annesine mi babasına mı çekmiş belli değil.istediği birşey olmayınca kafayı bir çevirip koşarak odasına gidiyor ve bekliyor..bazen ne yapacağımı şaşırıyorum,inatlaşmada sorunu çözmeye çalışıyorum ama bazen benim de inadım tutuyor..keremi üzmek ağlatmak hiç istemiyorum ama ipleri verirsem şımarık olur dıye de korkuyorum.sadece tutarsız olmamaya çalışıyorum...bakalım ne kadar becereceğim bu annelik işini?
hep tv izleyen bir cocuk olmasın diye uğraştım,sadece sabah kalkınca 15 dk yatarken 15 dk baby tv izleyen paşam canı sıkılınca 'bebete açiiiiim'diye tutturmaya başladı..bakalım bu işin sonu nereye varacak.
şu terrıble 2 nun pre bölümü başladı galiba.dün akşam yemek yemedi ve kıyafetlerını çıkartmadan uyumak istedi.istedi dediğim öyle kibarca değil tabiii çığlık atarak..zaten şu rota olayından sonra paşam yat diyor yatıyorum kalk dıyor kalkıyorum...beni evhayvanı yaptı anlaacağınız..
yav bu adam bir de komik oldu...ancak arı maya gibi hareket ettiğinden tek bir resmini yakalamam mümkün değil artık.çektiğim tüm resimler bulanık çıkıyor.yakalar yakalamaz koyacağım bir tane....
idayla barış imzaladık mayıs ayına kadar kalacak..umarım o zamana kadar işleri toparlarım.kerem de İdayı nufusuna geçirdi kadına artık Ada diyor.hatta biz İda deyınce düzletip Ada dyor gene...bu da tuhaf tabii.

yarın yazmaya vaktım olursa süper bir corba tarıfı yazıcam...kayda geçsin diye

13 Aralık 2008 Cumartesi

sevgili koca kişisi,
biraz önce yazıdıgm en güzel blog yazımı bu dandik modemi aldıgından beri sürekli hattan düştüğüm için yayınlayamadım. kaydetmeyı de unutmuşum zati..ama tekrar yazacak gücüm de kalmadı..oysaki ne şık yazmıştım.o yüzden seni esefle kınıyorum..
lınksys diye modem ismi mi olur yahu?

10 Aralık 2008 Çarşamba

Rotamız şaştı

yazdım yazdım sildim..pazar günü başımıza gelenleri bir kere daha tekrarlayacak gücü bulamadım kendime..o yüzden yazmayacağım.
şuanda tek yaptığım Kerem hala bizimle olduğu için Allaha şükretmek!

6 Aralık 2008 Cumartesi

tavla partisi


her fotograf ayrı karedir dikkatinizi çekerim.
Posted by Picasa

bayram şoku

bu resimsiz ve Keremsiz bir yazı olacak..
baştan söylüyorum,yazazsam uyuyamayacağım çünkü.hatta şuanda içimdekileri anlatacak bir müzik dinliyorum..Itzhak Perlman 'greatest hits'.benim gibi şokta olanlar için birebir..bir kadeh de viski,ya da tesettür olanlara kış çayı da olabilir.

bizim 4 senedir yanımızda olan İda yani Keremin Ada sı bugün sudan sebepten işten ayrılmaya karar verdi hem de söz verdiği gibi Kerem büyüdükten sonra değil.hemn şimdi en kötü ocak ayına kadar..hem de işten çıktıktan sonra kendinden nefret edecek kadar ayrılmayı çok istediğinden bahsederek gitmek istedi.şimdi İdayı tanımayanlar bilmez.aileden biriydi İda..huyunu suyunu bilirdik.o da bizi bilirdi.demek bilmiyormuşuz.insan böyle şeyler olunca şok oluyor.niyeyse.sanki hayatımdaki ilk kazıkmış gibi.zaten hep böyledir.sanırsın ki bir sonrakine hazırlıklısındır oysaki bir sonraki daha yumuşak tarafından gelir.hazırlıksız yakalanırsın.
asıl ağrıma giden İdanın gitmesi değil aslında.ağrıma giden gidiş şekli.durum ne olursa olsun bildiğim tek şey var.İdayı hiç affetmeyeceğim.bayram öncesi,tam birazcık moralimizi yerine getirmişken,tam herşeyı yoluna koymaya çalışırken sil baştan yaptı....

neyse ne demişler su yolunu bulurmuş.bu da geçer izi kalır bir tek.