28 Haziran 2010 Pazartesi

havaalanı

ilk defa ev dışında yazıyorum yazımı.. adnan menderes havaalanında,laptopumu kırmamaya garanti veremedikleri için aldım kucağıma geçtim bekleme koltuğuna.
Foçadaydık oğlumla.kalamar bira keyfi de yaptık, kano keyfi de,güzelim izmir midyesi keyfi de.bora dayının tuttuğu günlük değil saatlik balıkları mangal yapıp rakı keyfi de yaptık..pek güzel oldu.içime sindi.pek özlemişim İzmiri..
Kerem dilediği gibi dizboyu suda dolaştı.taşlarla oynadı,kuzenlerine doydu.
uzun seneler sonra ailecek oturduk, keyif yaptık dertleştik.
anneannemiz Çitlembik'in sanatevinde çay içtik, resimlere baktık.
sessizliğin sesini dinledik cocuklar uyuyunca! sızdık kaldık yanlarındaki yarım yataklarda..bembeyaz tenlerimizle yağmurla güneş arası biryerlerde ıstakoz gibi kızardık da!
foçaya en kısa zamanda bir daha gidilir mi? gidilir.
resimler yarına....

20 Haziran 2010 Pazar

siyah gözler

siyah gözlüm;
o güzel sarı saçların dün kesildi.kesilmeden önce portre profesörü Ayça Oğuş tarafından ,bebeklerin Nihat Odabaşı'sı diyebiliriz, bu güzel resimlerin çekildi.iyi ki varsın güzel oğlum ,iyi ki!!!

17 Haziran 2010 Perşembe

sebze adaları nasıl çapalanır?


aynı resimde gördüğünüz gibi çapalanır.keyifle,sevgiyle,azimle,aşkla.....
Posted by Picasa

6 Haziran 2010 Pazar

renk renk domat

  • bahçemize Meyvelitepe'den ve Pınar Kaftancıoğlu'ndan aldığımız tohumları fide yapıp ektik sonunda.tohumlardan fide yapıncaya kadar bizim salonda,benim çalışma masamda büyüdüler.Kerem saygıyla her sabah suladı onları.artık bahçede sarı,siyah,turuncu domates fideleri,salatalıklar,fasulyeler kadife çiçekleriyle beraber büyüyor.mahsül yetiştirmek öyle zormuş ki,canli büyütmek işte sonunda.her hafta gidip biraz daha büyüdüklerini görmek çok heyacanlı oluyor.tabii asıl heyecan bunları Keremin görüyor olması.temmuzun 10 unda sanırım ilk sebzelerini toplamaya başlayacak!sonunda bahçeye damlama sulama da döşedik.artık bahçeye gidemeyince kara kara düşünmek bitti!
  • senelerdir ilk defa İzmiri özledim.yani özellikle şehir olarak.ya İstanbul'dan bunalmışım ya da yaşlanıyorum artık..izmirde yaşıyor olmak isterdim ama gerçekten..........
  • uzun araştırmalarım sonucu keremi anaokuluna kaydettirdim.eylülde başlayacağız ama artık içim çok rahat.merak edene söyleyeyim:Mikado'ya gideceğiz inşallah!
  • gittikçe oğluma aşık oluyorum.yani bu durum annenin çocugunu sevmesinden mi kaynaklanıyor,yoksa benim diye yere göğe sığdıramamdan mı anlamış değilim,tuhaf ama çok hoşuma gidiyor.
  • mlsf Kerem artık 11 de uyuyor akşamları.onunla vakit geçirmekten bir sıkıntım yok ama az uyuduğu için üzülüyorum,gene 9lara dönmek nasıl olacak acaba?
  • günlerdir sevdiğim arkadaşlarımla görüşemiyorum,ayarlamak lazım artık.
  • artık inandım ki İstanbuldaki en büyük zenginlik evin ve işin çok yakın olmasıymış.yani ben karun kadar zenginim:)