20 Haziran 2010 Pazar

siyah gözler

siyah gözlüm;
o güzel sarı saçların dün kesildi.kesilmeden önce portre profesörü Ayça Oğuş tarafından ,bebeklerin Nihat Odabaşı'sı diyebiliriz, bu güzel resimlerin çekildi.iyi ki varsın güzel oğlum ,iyi ki!!!

3 yorum:

AycA dedi ki...

oww utandım :))))

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Bugün ev dergilerinden birinde senin resmini gördüm, geçen gün de Ayça'nın sitesinde bu fotoyu görüp bayılmıştım kara gözlere. (Ve evet Ayça'nın da sahneyi kapışına :) Hesapta ilkbahar bizim mevsimdi buluşacaktık, yaz oldu tembelliğe bulaştık. Sonbahardan ümidim var, bakalım göriciz, öpüyorum :)

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Kerem ile yaşadıklarınızı bloğunuzda paylaşıyor olmanız pek çok anne için yol gösterici. Ben de size bebeğinizin banyosu için faydalı bilgileri bulabileceğiniz bir site önermek istiyorum. www.ilkbanyokeyfi.com adresinde, bebeğinize banyo yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, doğru su sıcaklık ayarına, bebekler için banyonun öneminden, banyo için gerekli malzemelere kadar bir çok önemli bilgiyi bulabilirsiniz.

Ayrıca siteyi ziyaret ettiğinizde bebeğinizin ilk banyo keyfi resimlerini yükleyip diğer katılımcılar ile paylaşabiliyorsunuz ve GROHE termostatik batarya almak için de hemen %15 indirim çeki alabiliyorsunuz. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile…

Sevgiler…